Kunders oplevelse af deres graviditetsscanning hos os

 


Tusind tak for en dejlig oplevelse


 

Vi har netop set 3D scanningsbilleder af vores lille søn. Det var en ubeskriveligt rørende oplevelse at se hans lille mund, hans fine små fingre og runde kinder. Og at få at vide, at han har det godt derinde.

Vi har fået de dejligste fotos og en film med hjem. Alt sammen lavet hos Mageløs Graviditetsscanning – et varmt, hyggeligt og yderst professionelt sted, hvor der blev taget 100% hensyn til os og vores ønsker. Der var masser af tid, overskud og menneskelig nærhed.

Heidi Frederikke Sigdal

 

 


Jeg vil og kan varmt anbefale Mageløs Graviditetsscanning


Jeg var så glad for at gå ved Mageløs Graviditetsscanning gennem graviditeten med min søn, at jeg gentager det denne gang! Det er så nænsomt og grundigt, hyggeligt og hjertevarmt i klinikken. Jeg husker særligt med min første graviditet, at dette var så betryggende med tid og plads til ekstra kig, spørgsmål og forklaring på hver en lille ting, og igen har jeg den oplevelse.

At vi så skulle få at vide, at det var en pige, der svømmede rundt derinde, gav os et chok, vi stadig griner af! EN PIGE! Gud fader bevar os - tænkte vi. Vi er meget mættede af vores søn, og jeg var sikker på, at der var en dreng mere - og mine ti kasser drengetøj kunne gå videre til ham, så jeg spurgte naturligvis, om Linda nu var sikker på, at det var en pige - Ja, det var hun selvfølgelig. Griner! Vi har vænnet os til tanken, og nu er baby i maven blevet til “Tøsen”, og storebror er super dejlig og sød.

Når vi når lidt længere hen og rigtig kan se hende i 3D, så skal vi tilbage sammen med storebror, så han kan se hende og blive en endnu større del af det hele. Jeg husker tydeligt, at det med min søn gjorde, at jeg kom endnu tættere på ham, og min kærlighed voksede endnu mere. Det kan jeg mærke, at jeg gerne vil gøre igen - også fordi jeg er så utrolig nysgerrig! Jeg elsker at se dem derinde. Tak til Mageløs Graviditetsscanning for at være så søde og fantastiske.

Hos Mageløs Graviditetsscanning blev jeg fra første besøg modtaget med en vidunderlig varme og glæde. Den scanning, jeg fik foretaget af Linda, var en kønsscanning, så det var en virkelig speciel dag, som min kæreste og jeg havde ventet meget spændt på.

Jeg er så glad for mit valg af graviditetsklinik, for det har kun gjort oplevelsen bedre! Jeg vil og kan varmt anbefale Mageløs Graviditetsscanning til alle vordende mødre – nye som erfarne!

Julie Berthelsen

 


Fantastiske oplevelser!


Vores graviditetsscanninger hos Mageløs Graviditetsscanning var fantastiske oplevelser, så kort kan det siges.

For at være helt ærlig, så tænkte jeg, inden jeg blev gravid, at de to scanninger i det offentlige var nok for mig. Men hvor er jeg glad for, at jeg bestilte en tid allerede i uge 9, for jeg havde brug for at vide, at barnet havde det godt og rent faktisk var derinde, for jeg kunne jo intet mærke ud over kvalme.

Siden fik vi yderligere 3 scanninger ved Linda, som var så sød, rolig og god til at fortælle undervejs. Flere gange kom der glædestårer i øjnene, for det var så vildt at se vores lille dreng ligge og bokse rundt derinde i maven. For min mand var det også fantastisk at se den lille, som han jo ikke kunne mærke i sin krop. Vi havde også min mor med en gang, og det var en virkelig unik og stor oplevelse for hende.

Lindas søde væsen og den gode tid, der var, gjorde det fantastisk hver gang. TAK!

Christina Boel Pedersen

 


Empati, dygtighed, ro, varme og professionalisme


Vores smukke og dejlige datter kom til verden d. 17/6 2014.
3761 g og 52 cm stor, så dine vægtskøn har passet rigtig godt :)

Hun må siges at være en mageløs baby, og vi vil gerne takke dig for al den venlighed og imødekommenhed, vi er blevet mødt med, når vi har været hos dig.

Du har nogle dejlige og rolige omgivelser, men det vigtigste er det der findes i dem - empati, dygtighed, ro, varme og professionalisme.

Tak Linda - vi vil til hver en tid anbefale dig videre.

Karina Bach Andersen

 


Den vildeste oplevelse i vores liv


Sikke en scanning... Linda scannede og scannede, og jeg var mere og mere nervøs, fordi hun intet sagde... Til sidste sagde hun: ”Jeg skal scanne nedefra, men bare rolig der er i hvert fald liv.” Pyyyhaaa, tænkte jeg... Igen scannede Linda længe, inden hun til sidste sagde: "Jamen der er jo ikke noget at være nervøse for - der er jo 2!"

Det var den vildeste oplevelse i vores liv. Tænk der var 2, og at det var Linda, der fortalte os det...

Af hjertet tak, Linda, for at du kunne klemme mig ind, selv om du lige kom fra ferie...

Og det var også Linda, der lidt senere i graviditeten kunne fortælle, at det var 2 små piger, der skulle komme til verden i det nye år.. :)

Tusind tak, Linda, for din fantastiske rolige måde at være på og din professionalisme. Du var guld værd.

Vicky Devine

 


Graviditetsscanning - en dejlig mulighed til fordybning i graviditeten


Da vi ventede vores lille dreng, blev jeg flere gange scannet hos Linda og Mageløs Graviditetsscanning.

På grund af en tidligere sen spontan abort var min mand og jeg lidt nervøse og usikre og derfor havde vi behov for at vide at alt var i orden.

Linda gav os en utrolig tryghed. Der var god tid til at blive scannet og Linda undersøgte hvad der kunne undersøges og forklarede hvad der skete undervejs.

Det var nogle rigtig gode oplevelser vi havde og en dejlig mulighed til fordybning i graviditeten for en stund for min mand og jeg.

Lindas professionalisme og klinikkens hyggelige omgivelser gjorde scanningerne til en fantastisk oplevelse.

Christina Wiuff

 


En klar anbefaling til kommende mødre!


Ja, jeg kan ikke sige andet, end at jeg er fuldt ud tilfreds, med min oplevelse hos Linda Andresen! Hun er forstående, utrolig imødekommen, sød, lyttende og tager sig tid til, at tjekke det hele igennem, som hun nu kan, alt afhængig af, hvor langt man er.

Hun er god til at berolige en, og alle 3 gange jeg har været der nu, er jeg gået derfra med et smil på læben. Det er helt sikkert pengene værd! Hun går virkelig ind, i jeres behov og man kan se, at så snart man kommer derop, at der er styr på tingene, og det hele bare er så professionelt. Man kan mærke, at hun har mange års erfaring. Det er en rigtig god ting!

Kan endnu engang kun sige, at hun er et dejligt menneske, med forståelse for sit arbejde, og hun er der bare, når man har brug for hende! TUSIND tak, Linda!

Charlotte Ipsen

 


Tusinde tak for nogle fantastiske scanninger hos dig


Tusinde tak for nogle fantastiske scanninger hos dig - vi kunne ikke have været en eneste af dem foruden!

De har alle haft stor betydning. Hver gang er vi gået hjem med en tryg, lykkelig og stolt følelse i kroppen. Dette uden tvivl grundet din kompetence og varme indlevelse i lige netop vores situation og vores guldklumps trivsel.

Da vi kom til vores sidste scanning hos dig som var en 3D scanning ville vores lille guldklump ikke lege med i første forsøg. Du tilbød os at komme igen - og vi fik de sødeste billeder!

Scanningerne hos dig har for os været en ubeskrivelig og berigende rejse rundt i vores guldklumps univers. Du har guidet og fortalt undervejs - og der har altid været plads til vores spørgsmål.

Vi vil varmt anbefale familie, venner og kollegaer der venter sig at tage en tur forbi dig. Du skal have de varmeste anbefalinger fra os.

Jesper og Diana

 


Fantastisk dansk/tysk 3D trivselsscanning


Jeg har været hos Linda til 3D trivselsscanning i uge 28+3 og tog min tyske mor og bedstemor med som en overraskelse for dem. Lige fra vi kom ind ad døren, følte vi os velkomne i hendes smukke, moderne og rene lokaler. Linda er en person, som bare med sit smil udstråler varme, tryghed og sympati.

Ens lille guldklump bliver tjekket professionelt igennem; hun forklarer, hvad man ser på skærmen; man føler, man kan spørge hende alt, hvad man har på hjerte og ved siden af det har hun tålmodighed til at få lavet nogle dejlige 3D billeder af en lille mand, som er alt andet end samarbejdsvillig kl. 11.00 om formiddagen. Som minde får man et fint lille album og en DVD med alle billeder og scanningsudklip.

I det hele taget en fantastisk oplevelse, som gjorde tre tyske kvinder stolte og lykkelige og er hver eneste krone værd! Vi anbefaler hende helt klart.

Judith, Birgit og Rita

 


Professionel og sød - god oplevelse med tidlig graviditetsscanning


Jeg var til scanning hos Mageløs graviditetsscanning da jeg var gravid i 14 uge. Det var en rigtig god oplevelse. Hun var meget professionel og sød. Hun var rigtig god til at forklare hvad hun så og prøvede også at 3D scanne på trods af at jeg ikke var længere henne. Utrolig god oplevelse.

Jeg fik en DVD med mig med både billeder og filmsekvenser.

Kan varmt anbefale en scanning hos Linda.

Lene Jensen

 


Trygge og i gode hænder ved Mageløs Graviditetsscanning


Jeg var til scanning hos Linda Andresen i uge 21 af min første graviditet og kan varmt anbefale hende. Linda er professionel og meget grundig. Min kæreste og jeg følte os trygge og i gode hænder under hele scanningen, da Linda var rigtig god til at forklare og vise os hvad der skete på skærmen.

Tine Poulsen

 


Tidlig graviditetsscanning - God til at fortælle om vores lille guldklump


Jeg var til tidlig scanning hos Linda, og det var en fantastisk oplevelse.

Linda var rigtig god til at vise os, hvad der foregik på skærmen og fortælle om vores lille guldklump.

Det var en super oplevelse, som jeg vil anbefale alle vordende forældre at benytte sig af, da det er meget mere trygt og personligt end ved det offentlige.

Vi fik også billeder med hjem, som har vakt stor begejstring i hele familien.

Maria