Mave med hjerteformet gel til graviditetsscanning

3D-scanning uge 24+0-32+0

Ved denne scanning fokuserer vi på at lave 3D-billeder i farve samt i sort/hvid. Fosteret bliver også målt, og alle organer bliver kigget igennem.

3D-scanning uge 24-32

En 3D-scanning:

  • Viser liv med hjerteaktivitet
  • Viser antal fostre
  • Måler fosterets størrelse
  • Måler fostervandsmængde
  • Bestemmer moderkagens placering
  • Estimerer vægten
  • Måler flow i navlesnoren

 

Du får 2D- og 3D-billeder i farve og sort/hvid med hjem, og en billedmappe kan tilkøbes i klinikken. Det er muligt at få billederne tilsendt til din e-mail. Der er afsat 45 min. til 3D-scanningen.

Par til graviditetsscanning med kønsscanning

Kom helt tæt på barnet med en 3D-scanning

Med en 3D-scanning er det muligt at se fosteret fra en tre-dimensionel vinkel, og det betyder, at man kan opnå næsten fotorealistiske billeder.

Vi anbefaler, at du får foretaget en 3D-scanning – eller 3D/4D-scanning all inclusive – mellem uge 24 og 32. Dels fordi der i denne periode er mest fostervand omkring barnet, og dels fordi barnet er ret veludviklet på dette tidspunkt.

holder om maven til graviditetsscanning i Odense

HD live-teknologi giver detaljerede billeder

Vi er den eneste private scanningsklinik i Region Syddanmark, som benytter ultralydsscanneren Voluson E10 BT19 – den seneste og mest avancerede model på markedet. Maskinens HD live-teknologi gør det muligt at se detaljer, som hidtil har været umuligt med tidligere teknologier.

Nogle forhold påvirker dog kvaliteten af scanningsbillederne. F.eks. hvis babyens arme og ben dækker for dets ansigt, hvis moderkagen ligger ud mod maveskindet, eller moderen er overvægtig.

Scanning med maskine i baggrunden

Fosterets udvikling og trivsel undersøges

I forbindelse med 3D-scanningen vil vi også gennemscanne fosteret for at vurdere, om barnet udvikler sig, som det skal. Vi måler bl.a. fostervandsmængden samt fosterets størrelse og vægt og sammenholder det mod normalindeks og eventuelle tidligere scanninger. Derudover måler vi også flowet i navlesnoren for at se, om babyen får næring nok.

Du kan også få barnets køn at vide, men ønskes dette ikke, afslører vi det naturligvis ikke.

Efter scanningen får du billeder i farve og sort/hvid med hjem. Billederne kan også sendes til din e-mail, og billedmappe og USB-stik kan tilkøbes i klinikken.

Graviditetsscanning af gravid kvinde