Graviditetsscanning af gravid kvinde

Om Mageløs Graviditetsscanning

Få mere at vide om klinikkens baggrund og sonograf og indehaver Linda Andresen.

Graviditetsscanning i hjertet af Odense

Mageløs Graviditetsscanning tilbyder scanning af gravide i eksklusive omgivelser i centrum af Odense.

Som den eneste private scanningsklinik i Region Syddanmark tilbyder vi scanninger med GE’s nyeste generation ultralydsscanner Voluson E10 BT21 i nyeste software opdatering.

Sammen med velkvalificeret personale sikrer det dig optimale betingelser for en fantastisk oplevelse med billeder i HD-live i en hidtil uset kvalitet.

Sonograf scanner og snakker med gravid kvinde til tryghedsscanning

Din sikkerhed for professionel graviditetsscanning

Du er i gode hænder hos sonograf Linda Andresen, som er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab.

For dig er det en garanti og sikkerhed for, at du hos os får foretaget en graviditetsscanning af en certificeret sonograf.

Det er vigtigt at sikre sig, at den person som scanner dig har både den fornødne erfaring og uddannelse, da der ikke er nogen lovgivning på scanningsområdet.

Kunde får udregnet termin

Linda Andresen, indehaver og sonograf

Linda har mere end 20 års erfaring i scanning af gravide. Hun har arbejdet 8 år på Odense Universitetshospital og efterfølgende på Rigshospitalets og Hvidovre hospitals afdeling for føtalmedicin og ultralydsscanning af gravide.

Hun har bl.a. forestået den praktiske uddannelse af mange sygeplejersker, læger og jordemødre i obstetrisk ultralydsscanning.

Ud over at være erfaren inden for scanning af gravide er Linda Andresen også selv mor til 3 børn. Derfor bliver du mødt med både professionel og personlig forståelse og viden om den fysiske og mentale udvikling, der sker i kvindekroppen under en graviditet.

Linda Andresen

Louise Hey,
jordemoder og sonograf

Louise er uddannet Jordemoder i 2008 og har mange års erfaring indenfor både fødsler og skanning af gravide. Louise er således også uddannet Sonograf (fra Odense Universitets Hospital) og har derfor den fornødne uddannelse, viden og erfaring til at sikrer et højt fagligt niveau til alle typer af skanninger.

Louise har selv 3 børn. Hun ved derfor fra egen erfaring hvad det vil sige at være gravid. De mange følelser, tanker, bekymringer og ubekendte faktorer. Men mest af alt, at det er fantastisk og unikt hver gang.

thumbnail_IMG_2517
par-holder-om-maven

Solid erfaring indenfor graviditetsscanning

Linda Andresen er registreret og certificeret ved Fetal Medicine Foundation (FMF, London, Organisation for international standard inden for obstetrisk ultralyd). Hun deltager også løbende i både nationale og internationale kurser og efteruddannelse.