Scanning med maskine i baggrunden

Kvalitet i højsædet hos Mageløs Graviditetsscanning

Moderne scanningsudstyr, eksklusive rammer og et fagligt kompetent og erfarent personale er din garanti for en tryg og nærværende scanning.

De eneste i Region Syddanmark med en Voluson E10 BT19

Hos Mageløs Graviditetsscanning har vi igen investeret i den allernyeste og mest banebrydende teknologi indenfor ultralydsscanning, så vi sikrer dig optimale betingelser for en god graviditetsscanning.

General Electric er verdens førende leverandør af ultralydsscannings-udstyr til gravide. Vi er stolte af at være den første klinik i Region Syddanmark, der kan tilbyde gravide scanninger på denne high end Voluson E10 BT21.

Kan jeg være sikker på at få gode billeder af den lille i maven?

Trods nyeste udstyr og dygtigt scanningspersonale vil der være situationer, hvor det ikke er muligt at opnå gode scanningsbilleder.

Kvaliteten af scanningsbilleder bliver forringet, hvis babyen gemmer sig bag arme, ben eller ligger helt tæt op ad livmodervæggen/moderkagen.

Det kan også give mindre gode billeder, hvis der ikke er tilstrækkeligt med fostervand foran babyens ansigt eller hvis moderens BMI er for højt.

Kunde fĂĄr billeder fra scanning

Uklare billeder? FĂĄ en ny tid helt uden beregning

Vi gør os altid umage for at få nogle gode billeder, om vi så skal væbne os med lidt ekstra tålmodighed eller om den gravide skal bevæge sig lidt rundt for at få barnet til at flytte sig til en bedre position.

I tilfælde hvor det i første omgang ikke er muligt at lave tilfredsstillende billeder, tilbyder vi en ny scanning uden beregning (gælder kun 3D/4D scanning “all inclusive”).

For tryghedsscanning vil der for perioden fra uge 34 til uge 40 være mindre fostervand – dette nedsætter chancen for at få optimale 3D/4D billeder, og der ydes derfor ikke garanti på 3D/4D kvaliteten i denne periode.

Par til graviditetsscanning med kønsscanning