Graviditetsscanning af gravid kvinde

Hvem kan du møde i klinikken

Få mere at vide om klinikkens personale

Louise Hey, indehaver, jordemoder og sonograf

Jeg hedder Louise Hey, jeg er jordemoder, sonograf og indehaver af Mageløs Graviditetsscanning.

Jeg er uddannet i 2008, fra Jordemoderskolen i Aalborg.

Med flere års fastansættelse på fødegangen på Odense universitetshospital (OUH) har jeg hjulpet over tusinde små liv til verden. Jeg har altid elsket fødslerne, det ér og bliver de største øjeblikke!

Desuden har jeg gennem mange år varetaget jordemoder-konsultationer, fødselsforberedelse og oplært både jordemoderstuderende og medicinstuderende.

I 2013 blev jeg uddannet sonograf (scannings-jordemoder) fra OUH og har siden da opbygget solid erfaring med alle typer af graviditetsscanninger. Siden 2016 har jeg primært scannet i privat regi, herunder kønsscanninger, 3D/4D-scanninger, tryghedsscanninger mm.

Jeg nyder at scanne jeres små liv i livmoderen og er meget taknemmelig for mit arbejde og den forskel det gør.

Privat er jeg gift med Thomas Hey og sammen har vi 3 børn. Jeg har derfor på egen krop mærket hvad det vil sige at være gravid. Fyldt med hormoner, frygt, glæde, dårlige nætter, opslidende fødselsforløb og hvad der ellers hører til. Alt sammen med til at gøre mig til lige præcis den jeg er i dag. Og intet ville jeg undvære.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe jer gennem graviditeten på bedste vis.

IMG_2054

Stine Tolberg Lorentzen, jordemoder og sonograf

Stine er uddannet jordemoder i år 2009 og er således en erfaren jordemoder med meget viden og ekspertise. 

Stine har i flere år arbejdet på fødegangen på OUH, hvor hun har hjulpet en masse små liv til verden. Desuden har hun varetaget jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse og undervist jordemoderstuderende i deres klinikophold på OUH.

Som supplement til sine mange års kliniske erfaring har Stine læst en kandidat i jordemodervidenskab (med speciale i ultralydsscanning). I 2018 blev hun ansat som sonograf (scanningsjordemoder) på OUH og har siden da scannede rigtig mange gravide kvinder.

Privat er Stine gift med Jacob og har 2 skønne børn. 

Stine vil være i klinikken 1-2 dage om ugen, hvor hun trygt vil guide jer igennem scanningerne og svare de spørgsmål/bekymringer I måtte have.

Graviditetsscanning ved Linda Andresen