3d scanning af gravid mave

3D/4D-scanning all inclusive uge 24+0-32+0

Få vidunderlige billeder af din baby i 3D og 4D, samtidig med at du får vished om dit barns sundhedstilstand og velvære. En 3D/4D-scanning i Odense er en fantastisk mulighed for at komme helt tæt på dit barn, mens det stadig er i livmoderen.

En scanning der skaber ro og tryghed

Denne scanning:

  • Viser liv med hjerteaktivitet
  • Viser antal fostre
  • Måler fosterets størrelse
  • Måler fostervandsmængde
  • Bestemmer moderkagens placering
  • Estimerer vægten
  • Måler flow i navlesnoren

 

Efter scanningen får du 2D- og 3D-billeder og et USB-stik med 4D-videosekvenser med hjem, så du kan dele glæden med dine nærmeste. Billedmappe medfølger gratis, og vi kan også sende billederne til din e-mail.

Der er afsat samlet 60 minutter til denne scanning. Under scanningen forklarer vi, hvad der sker. Alle spørgsmål er velkomne. Er det ikke muligt at tage klare billeder, får du en ny tid uden beregning. 

Gravid kvinde kigger på folder i venteværelse på 3d scanning

3D-scanning afslører detaljer som ansigtstræk

Det er muligt at få lavet en 3D-scanning i Odense gennem hele graviditeten, men det mest optimale tidspunkt for at lave flotte 3D-/4D-billeder er mellem uge 24 og 32.

Ved en 3D-scanning ser man babyen næsten som på et fotografi. Her kan du se mange detaljerede ansigtstræk, hvis den lille ligger i en god stilling.

For mange forældre er det en rørende oplevelse at se, hvordan barnet f.eks. har fars pande eller mors læber.

Par til gravid scanning i Odense med Linda
babyfødder

4D-scanning viser tydeligt den lille

Ved 4D-scanning er det optaget med bevægelser, så du ser dit barn ”live”. Her kan man f.eks. se, hvis barnet smiler eller sutter på en finger under scanningen.

De bedste billeder opnås, når der er fostervand foran ansigtet af babyen. Kvaliteten af scanningsbilleder forringes, hvis babyen ”gemmer sig” bag arme, ben, hvis babyen ligger helt tæt op ad livmodervæggen/moderkagen eller hvis moderens BMI er forhøjet.

4D-scanningen bliver optaget, så du kan få de korte videosekvenser med din baby med hjem på et USB-stik. Det er også muligt at få sendt billederne til din e-mail.

Tryghedsscanning med fokus på fosterets udvikling og velvære

I forbindelse med 3D/4D-scanningen foretager vi også en tryghedsscanning – eller trivselsscanning, som den også kan kaldes. Her fokuserer vi på fosterets velvære og udvikling. Vi måler fostervandsmængden og sammenholder udviklingen af fosterets størrelse og vægt med normalindeks og eventuelle tidligere scanninger.

Vi måler flow i navlesnoren, der indikerer, om fosteret får næring nok. Du kan se fosterets placering i livmoderen.

Udregning af termin

Skal kønnet forblive en hemmelighed?

Hvis du ikke ønsker at kende barnets køn, kan du sagtens få foretaget en graviditetsscanning, uden at kønnet bliver afsløret. Det er også muligt at få kønnet at vide tidligere end uge 24-34.

Vi tilbyder en kønsscanning allerede fra uge 14+0. Er der tvivl om kønnet, får du en ny tid helt uden beregning.

Ved 3D-scanninger får du farvebilleder og sort/hvid billeder med hjem. Billeder overføres til din e-mail, hvis du ønsker det. Ved 3D-scanninger kan USB-stik tilkøbes for 50 kr, og billedmappe for 100 kr.

Gravid kvinde holder babysokker

En luksus 3D/4D-scanning ‘alt inklusive’

Læs mere om klinikken

3D/4D-scanningen er den udvidede udgave af vores 3D-scanning. I denne scanning kigger vi alt igennem, og du får et helt fantastisk kig ind til fosteret. Du får en fotomappe med 2D- og 3D-billeder og et USB-stik med 4D-videosekvenser med hjem og/eller sendt til din e-mail.

Hvis den lille slet ikke vil samarbejde, får du en ny tid gratis. Så håber vi, at forholdene har ændret sig, så du kan få taget vidunderlige billeder af dit barn.

Der er afsat samlet en time til denne scanning, så du og din partner har tid og ro til at nyde oplevelsen.

Hos Mageløs Graviditetsscanning kan du være sikker på, at du og dit barn er i trygge hænder. Alle scanninger udføres af Linda Andresen, som er sygeplejerske og certificeret sonograf med mere end 20 års erfaring med graviditetsscanning.