3d scanning af gravid mave

Graviditetsscanninger

Graviditetsscanning af gravide kan udføres som 2D eller 3D scanning og 4D scanning. 2D scanninger tilbydes til vordende forældre gennem de offentlige sygehuse. 2D bruges primært til diagnostiske formål, da det er mere velegnet til at finde eventuelle misdannelser end brugen af 3D scanning eller 4D scanning.

Sådan forløber en graviditetsscanning

Når du bliver scannet hos Mageløs Graviditetsscanning starter vi uanset scanningstype altid med at kigge hele fosteret igennem med 2D scanning.

Hvis du har valgt en scanning, der indeholder 3D og 4D, skifter vi over til det efter den indledende scanning i 2D. 3D og 4D scanning giver øget dybde i billedet, der gør, at du oplever barnets personlige træk meget tydeligere.

Vi sørger for, at du får god mulighed for at danne dig et godt indtryk af dit kommende barn i 3D-4D scanningsfasen.

Graviditetsscanning ved Linda Andresen

Det får du med hjem fra en scanning

Se priser

Ved 2D scanninger vil du få billeder i både sort/hvid og farver. Ved 3D/4D scanninger får du derudover også et USB-stik med stillbilleder samt små videoklips af ca. 10 sekunders varighed med hjem. Ved 3D/4D scanninger kan du også få tilsendt billederne og videosekvenserne til din e-mail.

Årsagen til, at vi ikke optager længere videosekvenser er, at kvaliteten af sådanne optagelser er meget svingende, og vore erfaring er, at man får de absolut bedste videoklip ved at holde dem korte.

Klik dig ind på de forskellige graviditetsscanninger i menubaren for oven og bestem dig for, hvilken scanning du ønsker og har mulighed for at få foretaget på det stadie, du er i din graviditet. Her kan du også læse lidt mere uddybende om de enkelte scanninger.

Par holder hinanden i hånden

Kønsscanning: Er det en dreng eller pige?

Hos Mageløs Graviditetsscanning foretager vi kønsscanninger fra uge 14+0. Vælger du en af vores scanninger fra uge 14+0 og derefter, vil kønsscanningen således være inkluderet.

Det er derfor unødvendigt for dig at booke en kønsscanning, hvis du bestiller tid til en tryghedsscanning, misdannelsesscanning, 3D scanning eller 3D/4D scanning.