Mave med hjerteformet gel til graviditetsscanning

Oplevelsen ved en scanning hos Mageløs

Vi ved, hvor følsom en situation en graviditet er, og derfor stræber vi altid efter, at give vores kunder en tryg, rolig og nærværende oplevelse.

Tricify giver dig en god oplevelse også efter scanningen er slut

Du får alle dine scanningsbilleder og videoer sendt direkte til din telefon straks efter din scanning er afsluttet – uanset hvilken scanning du vælger!

Hent appen Tricefy (gratis) og saml alle dine billeder og videoer fra Mageløs Graviditetsscanning der. Del dem hurtigt med familie og venner, upload dem på sociale medier eller download dem – det er smart! Slut med CD-rom og USB, det er gammeldags og dårligt for miljøet.

Vi er simpelthen så glade for at kunne tilbyde denne ekstraordinære service, da vi ved det betyder meget for jer at kunne gense billeder og videoer igen og igen efter scanningen.

Tricefy er et sikkert system, som opfylder alle GDPR-regler.

Se mere om Tricefy her.

Dias3

Plads til spørgsmål og den tid, du har brug for

Vi ved at man som gravid og partner ser frem til hver eneste scanning med spænding og høje forventninger. Derfor gør vi os altid umage med at møde jer med empati netop dér i livet hvor I er. I vil altid føle at der er tid og rum til at stille spørgsmål, som vi er klædt godt på til at kunne besvare via mange års jordemoderfaglig erfaring. Kvaliteten har højeste prioritet og der er stor forståelse for de følelser der kan opstå i forbindelse med en graviditet.

Under scanningen gennemgår vi altid barnet grundigt og forklarer på en let forståelig måde hvad vi ser. På den måde sikrer vi dig en stor oplevelse i trygge, rolige og rare omgivelser. At være gravid og at se sit kommende barn måske første gang er en helt speciel oplevelse – så det skal selve graviditetsscanningen selvfølgelig også være.

I er altid velkomne til at have alle dem med til scanningen som I ønsker. Børn er også hjertelig velkomne.

 

 

Kunde får overrakt graviditets scanningsbilleder

En stor oplevelse for den vordende far

Det at se babyen ved en ultralydsscanning kan gøre graviditeten mere virkelig og håndgribelig for den kommende far. Han mærker ikke liv og andre forandringer på sin krop, som gør graviditeten meget konkret for den gravide kvinde.

Ved at få et indblik i livet i maven og et billede af den lille kan han nemmere skabe en tilknytning til det ufødte barn.

babyfødder

Du er velkommen til at tage flere pårørende med

Hos Mageløs Graviditetsscanning er du også meget velkommen til at dele øjeblikket med andre pårørende og evt. kommende søskende.

Det skal dog nævnes, at det ofte er svært for mindre børn (under 6 år) at tyde og forstå scanningsbillederne. Men det, at hele familien deler oplevelsen, kan skabe en stærk fælles følelse hos jer alle.