Mave med hjerteformet gel til graviditetsscanning

Oplevelsen ved en scanning hos Mageløs

Vi ved, hvor følsom en situation en graviditet er, og derfor stræber vi altid efter, at give vores kunder en tryg, rolig og nærværende oplevelse.

En klinik med varme og hjerterum

”Hos Mageløs Graviditetsscanning blev jeg modtaget med en vidunderlig varme og glæde.

Der var oprigtig interesse for os, mig og min kæreste og så sandelig også vores graviditet, uden at det bare var snik snak eller for mange spørgsmål, jeg skulle forholde mig til.

Scanningen var smukt grundig, meget informerende og åbensindet – og der var plads til spørgsmål og absolut ingen følelse af tidspres eller rutine. Hvad jeg ville se, så jeg og hvis jeg ville se noget igen, så var det det, vi gjorde.

Alt i alt et sted hvor jeg, min kæreste og vores baby var i centrum og hvor der var tid til os og den oplevelse vi var i.”

– Julie Berthelsen

Kunde i trygge rammer

Plads til spørgsmål og den tid, du har brug for

Vi er meget glade for Julies tilbagemelding om hendes oplevelse ved at blive scannet hos os.

For vi vil netop gerne tilbyde dig den tryghed, der er i at vide, at kvaliteten har højeste prioritet og at der er stor forståelse for de følelser og spørgsmål, der opstår under en graviditetsscanning.

Vi besvarer hellere end gerne alle dine spørgsmål – også på mail eller telefon inden scanningen. Derfor afsætter vi også rigelig tid til scanningen, så vi kan bruge den tid, der er behov for.

På den måde sikrer vi dig en stor oplevelse i trygge, rolige og rare omgivelser. At være gravid og at se sit kommende barn måske første gang er en helt speciel oplevelse – så det skal selve graviditetsscanningen selvfølgelig også være.

Kunde får overrakt graviditets scanningsbilleder

En stor oplevelse for den vordende far

Det at se babyen ved en ultralydsscanning kan gøre graviditeten mere virkelig og håndgribelig for den kommende far. Han mærker ikke liv og andre forandringer på sin krop, som gør graviditeten meget konkret for den gravide kvinde.

Ved at få et indblik i livet i maven og et billede af den lille kan han nemmere skabe en tilknytning til det ufødte barn.

babyfødder

Du er velkommen til at tage flere pårørende med

Hos Mageløs Graviditetsscanning er du også meget velkommen til at dele øjeblikket med andre pårørende og evt. kommende søskende.

Det skal dog nævnes, at det ofte er svært for mindre børn (under 6 år) at tyde og forstå scanningsbillederne. Men det, at hele familien deler oplevelsen, kan skabe en stærk fælles følelse hos jer alle.

Læs artikel fra SDU om oplevelsen ved at få en graviditetsscanning