Linda Andresen, indehaver

 

Om Mageløs Graviditetsscanning

Mageløs Graviditetsscanning tilbyder scanning af gravide i eksklusive omgivelser i centrum af Odense. Som den eneste private scanningsklinik i Danmark tilbyder vi scanninger med GE´s nyeste generation ultralydsscanner Voluson E10 i nyeste software opdatering. Sammen med velkvalificeret personale sikre det dig optimale betingelser for en fantastisk oplevelse med billeder i HD-live i en hidtil uset kvalitet.

Din sikkerhed for professionel graviditetsscanning

Du er i gode hænder hos sonograferne, Linda Andresen, som er medlem af Dansk Føtalmedicinsk Selskab. For dig er det en garanti og sikkerhed for, at du hos os får foretaget en graviditetsscanning af en certificeret sonograf. Det er vigtigt at sikre sig, at den person som scanner dig har både den fornødne erfaring og uddannelse, da der ikke er nogen lovgivning på scanningsområdet.

Læs Sundhedsstyrelsens information om køb af ekstra ultralydsscanning i graviditeten her.

Linda Andresen er også registreret og certificeret ved Fetal Medicine Foundation (FMF, London, Organisation for international standard inden for obstetrisk ultralyd). Jeg deltager løbende i både nationale og internationale kurser og efteruddannelse.

Klinikken har skrevet om graviditetsscanning på min-mave.dk, hvor du stadig kan læse ekspertblogindlæggene.

Linda Andresen, indehaver

Linda har mere end 20 års erfaring i scanning af gravide. Hun har arbejdet 8 år på Odense Universitetshospital og efterfølgende på Rigshospitalets og Hvidovre hospitals afdeling for føtalmedicin og ultralydsscanning af gravide. Hun har bl.a. forestået den praktiske uddannelse af mange sygeplejersker, læger og jordemødre i obstetrisk ultralydsscanning.

Ud over at være erfaren inden for scanning af gravide er Linda Andresen også selv mor til 3 børn. Derfor bliver du mødt med både professionel og personlig forståelse og viden om den fysiske og mentale udvikling, der sker i kvindekroppen under en graviditet.

Her kan du se Linda Andresens certifikater og uddannelsesbeviser.