3D scanning er bare noget særligt

Og jeg vil til enhver tid anbefale, at man giver sig selv den gave og betaler for at få den enorme hyggestund sammen med partner og baby i trygge rammer, hvor der er tid og plads til at se det hele, nyde hele sessionen og gå derfra med et smil på læben.

Hos Mageløs Graviditetsscanning har jeg haft den oplevelse med mit første barn og nu igen med mit andet barn. Det er så rart og så hyggeligt, og med min ret så hårde og hæmmende graviditet kunne jeg føle den store glæde og kærlighed igen, og føle mig nærmere det lille væsen inde i mig. Åh, mand, hvor vi glæder os til at se hende!

Anbefaling fra Julie Berthelsen

3D scanning - 4D scanning inkl. tryghedsscanning uge 24-32

Viser liv med hjerteaktivitet

Viser antal fostre

Måler fosterets størrelse

Måler fostervandsmængde

Bestemmer moderkagens placering

Estimerer vægten

Måler flow i navlesnoren

Du får 2D- og 3D-billeder og et USB-stik med 4D-videosekvenser med hjem. Billedmappe kan tilkøbes.

Der er afsat samlet 45 minutter til denne scanning.

3D scanning og 4D scanning viser den lille i maven helt tydeligt

Det mest optimale tidspunkt for at lave flotte 3D-4D billeder er ved en 3D-4D scanning mellem uge 24 og 32. Ved en 3D scanning ser man babyen næsten som på et fotografi. Ved 4D scanning er det optaget med bevægelser. De bedste billeder opnås, når der er fostervand foran ansigtet af  babyen. Kvaliteten af scanningsbilleder forringes, hvis babyen ”gemmer sig” bag arme, ben, hvis babyen ligger helt tæt opad livmodervæggen/moderkagen eller hvis moderens BMI er forhøjet.

Fokus på fosterets udvikling og velvære

Ved tryghedsscanningen eller trivselsscanningen, som den også kan kaldes, fokuserer vi på fosterets velvære og udvikling. Vi måler fostervandsmængden og sammenholder udviklingen af fosterets størrelse og vægt med normalindeks og eventuelle tidligere scanninger. Vi måler flow i navlesnoren, der indikerer, om fosteret får næring nok. Du kan se fosterets placering i livmoderen.

Hvis du ikke ønsker at kende barnets køn, kan du sagtens få foretaget en graviditetsscanning, uden at kønnet bliver afsløret.

Ved 3D scanninger får du farve billeder og sort/hvid billeder med hjem. Billeder overføres til din e-mail hvis du ønsker det. USB stik kan tilkøbes for 50 kr.

Du kan også vælge en luksus 3D-4D scanning 'alt inklusive'

I denne scanning kigger vi alt igennem, og du får et helt fantastisk kig ind til fosteret. Du får en fotomappe med 2D- og 3D-billeder og et USB-stik med 4D-videosekvenser med hjem.

Hvis den lille slet ikke vil samarbejde, får du en ny tid gratis.

Der er afsat samlet en time til denne scanning.

 

Bestil tid her